Stolpen 8.28

Grote opraapwagen voor kleine bedrijven en geschikt voor werken op de helling. 

Gras inkuilen

Landschap beheer

Compacte wagen

Electrohydraulische bediening

De Stolpen opraapwagen 8.28 is te bedienen met een eenvoudige bedieningskast (PilotBoxx 2). Deze is te gebruiken met behulp van voorkeuze schakelaars. Met de volgende benodigde aansluitingen:

  • 12 volt aansluiting
  • 2x EW hydro aansluiting
  • 1x drukloze retour

Snijsysteem

De stolpen 8.28 is standaard uitgevoerd met 4 snijmessen en heeft als optie een maximum tot 16 snijmessen. 

In geval van vreemde voorwerpen of stenen klappen de messen onmiddelijk naar achteren en worden vervolgens automatisch in de werkpositie teruggebracht door de mes beveilingsveren. Dit voorkomt schade aan de snijkanten van de messen.

Invoer roter

4 krukas gestuurde invoerbalken met centraal smeerpunt zorgen voor de invoer van het gewas. 

  • lage vermogensbehoefte
  • luchtig laden
  • gelijkmatig laden

Technische gegevens

Wilt u meer te weten komen over de technische specificaties van onze stolpen opraapwagen? We begrijpen dat gedetailleerde informatie cruciaal is bij het maken van weloverwogen beslissingen. Zie de knop hiernaast om verdere gegevens van de Stolpen 8.28 in te zien. 

Stolpen 8.28 in actie

Stolpen 8.28 Opraapwagen: Ervaar de kracht en efficiëntie van de Stolpen 8.28 opraapwagen terwijl hij zich een weg baant door het veld, klaar om het gewas te oogsten en te verwerken. Met zijn indrukwekkende capaciteit en geavanceerde technologie is deze opraapwagen de perfecte oplossing voor de landbouw. Bekijk onze video en zie hoe de Stolpen 8.28 moeiteloos gras en gewas verzamelt. Ontdek de toekomst van de landbouw!

Neem contact met ons op

Ontdek de toekomst van efficiënte voederwinning met onze Stolpen opraapwagens. Neem contact met ons op voor meer informatie en leer hoe onze geavanceerde technologie uw landbouwbedrijf kan transformeren. Klaar om te oogsten? Wij zijn er om u te helpen.