Stolpen 8.55

De grootste Stolpen voor comfortabel werken met grote capaciteit

Gras inkuilen

Landschap beheer

Vers gras

Stolpen 8.55 standaard isobus-bediening

De Stolpen opraapwagen 8.55 is standaard te bedienen met Isobus. Als optie is deze wagen uiteraard te leveren met een tellus GO terminal. Deze is te bedienen met knoppen en touchscreen. Met de volgende benodigde aansluitingen:

  • 12 volt aansluiting
  • 1x EW hydro aansluiting
  • 1x drukloze retour
  • eventueel op LS aan te sluiten

Robusteaandrijving

De stolpen 8.55 wordt aangedreven door een dubbele groothoekaftakas met nokkenkoppeling. De invoer wordt in/uit geschakeld door middel van een klauwkoppeling.

  • zware ketting aandrijving
  • LS hydro ventielen

Zware achterklep

Deze achterklep heeft een ruime slag voor het snel lossen van de lading. De achterklep is uiteraard hydraulisch te bedienen door middel van een dubbel werkende cilinders. Deze cilinders worden bewaakt door sensoren. 

  • Standaard laadindicator
  • 2 dubbel werkende cilinders

Technische gegevens

Wilt u meer te weten komen over de technische specificaties van onze stolpen opraapwagen? We begrijpen dat gedetailleerde informatie cruciaal is bij het maken van weloverwogen beslissingen. Zie de knop hiernaast om verdere gegevens van de Stolpen 8.55 in te zien. 

Zie ons op YouTube

Stolpen 8.55 Opraapwagen: Ervaar de kracht en efficiëntie van de Stolpen 8.55 opraapwagen terwijl hij zich een weg baant door het veld, klaar om het gewas te oogsten en te verwerken. Met zijn indrukwekkende capaciteit en geavanceerde technologie is deze opraapwagen de perfecte oplossing voor de landbouw. Bekijk onze video en zie hoe de Stolpen 8.55 moeiteloos gras en gewas verzamelt. Ontdek de toekomst van de landbouw!

Neem contact met ons op

Ontdek de toekomst van efficiënte voederwinning met onze Stolpen opraapwagens. Neem contact met ons op voor meer informatie en leer hoe onze geavanceerde technologie uw landbouwbedrijf kan transformeren. Klaar om te oogsten? Wij zijn er om u te helpen.